KunsthaagVoordeel.nl

Kunsthaag voordeel.nl is al 13 jaar producent van kunsthagen in Europa.
Met 120 soorten hebben wij het grootste assortiment van Europa op voorraad zodat we de klant een ruime keuze kunnen aanbieden.

Naast nieuwe soorten besteden we ook veel aandacht aan het door ontwikkelen van de kunsthagen. Want kwaliteit is voor ons een belangrijke onderscheidend factor in de markt.

Getest op kwaliteit

Naast productie testen in de fabriek voeren we zelf ook kwaliteit testen uit door onze producten langere tijd buiten te hangen. Want weer en wind zijn de beste graadmeters om onze producten uit te proberen.

SGS geteste kunsthagen

Vanaf het begin toen we gestart zijn met de verkoop van onze kunsthagen laten we de kunsthagen ook door SGS testen. SGS is een gerenommeerde onafhankelijk partij met veel expertise op gebied van analyse en controle.
(zie voor meer informatie www.sgs.nl).

We willen zeker zijn dat onze producten 100% goed zijn en laten niets aan het toeval over.

Tevreden klanten zijn namelijk onze beste ambassadeurs. Mond op mond reclame over onze service en de premium kwaliteit hagen is de beste reclame.

Ons motto is en blijft:
Wij als uitvinder, innovator en producent van kunsthagen en kunst moswanden hebben de kennis van kunsthagen in huis. Zodat u zich geen zorgen over de kwaliteit hoeft te maken.
En dat hebben al veel klanten de afgelopen 13 jaar kunnen ervaren.

Bent u net als ons ook enthousiast geworden?
Wij nodigen u vrijblijvend uit om contact met ons op te nemen.
Zodat we u kunnen adviseren hoe we uw ideeën kunnen omzetten in een mooie frisse kunsthaag.

Met vriendelijke groet,
KunsthaagVoordeel Team