Nieuws

Dempen kantoorgeluiden? Kunstplanten matten aan de wand werkt

Dempen kantoorgeluiden. Kunsthaag vegetatie Jungle wit varen op kantoor

Dempen kantoorgeluiden? Herkent u dit kantoor geluid probleem? U verhuist naar een nieuw kantoor pand en als alles ingericht is blijkt de ruimte toch meer te galmen dan verwacht. De echo kan zelfs zo storend zijn dat uw medewerkers worden afgeleid of dat het tot onderlinge irritatie gaat leiden.

Er zijn online veel oplossingen te vinden zoals een zachte vloerbedekking, stof aan de muren (kleden) of aan het plafond. Een andere steeds meer toegepaste oplossing is kunstbladeren matten aan de wand of tegen het plafond. De kunststof groene verticale tuin dempen het geluid en geeft ook nog eens een natuurlijke sfeer in het bedrijf.

Dempen kantoorgeluiden?

De ervaring leert dat niet het hele kantoor van kunstgroen moet worden voorzien. Een aantal stoken van een paar meter werkt al sfeer verhogend en verwijderd al veel van vervelende holle echo geluiden. En voor diegene die erg creatief is kan met de beschikbare kunsthaag kleuren zelfs zijn eigen bedrijfslogo aan de muur maken in de vorm van een mozaïek. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een Jungle met grote bladeren en varen met gekleurde bloemen naar keuze. Als u liever kleinere bladeren wilt met rustige kleuren is dat natuurlijk ook mogelijk. Ons aanbod is groot zodat er altijd wel een interessant model voor u bij zit.

Bekijk de vele mogelijkheden van bijvoorbeeld de 1m2 jungle kunstbladeren matten in onze webshop.

Brandvertragende plantenwand aangeraden.

Voor de veiligheid raden wij u aan om een brandvertragende plantenwand te kiezen. Veel verzekeringen en brand pretentie team van de brandweer adviseren dat nadrukkelijk. Helaas is het aanbod brandvertragend aanzienlijk lager zodat de keuze meer beperkt is. Wij helpen u graag met creatieve ideeën omdat op te lossen. Zo kunnen wij u maatwerk aanbieden die tevens brandveilig is.

Bekijk de vele mogelijkheden van bijvoorbeeld de brandvertragende plantenwanden in onze webshop.

www.kunsthaagvoordeel.nl