Nieuws

Kunstplantenwand blijft populair in 2020

Kunstplantenwand-op-kantoor-kunsthaagvoordeel

Kunstplantenwand brengt eenvoudig een groene natuurlijk sfeer op kantoor. Steeds meer bedrijven en instellingen. ondervinden dat de laatste jaren.
Onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren en snel resultaat.

Doordat steeds meer bedrijven het belangrijk vinden een groene uitstraling te hebben wordt er steeds vaker gekozen voor een groene wand met kunstbladeren. Na het plaatsen geeft een kunsthaag voor binnen direct resultaat. Heeft u plannen om een groene plantenwand te plaatsen? Laat het ons weten want wij zijn expert op het gebied van binnen- en buiten kunsthagen.

Kunstplantenwand kosten zijn relatief laag

Doordat de montage snel en eenvoudig is en er geen onderhoud nodig is zijn de kosten van een kunstplantenwand erg laag. En een bijkomend voordeel is dat veel soorten al brandvertragend en UV bestendig zijn. Hiermee voorkomt u onveilige situatie op de werkplek en heeft u toch een groenewand. Bekijk het brandvertragende kunstgroen aanbod op onze webshop: www.kunsthaagvoordeel.nl/kunsthaag-brandvertragend/

Montage middelen voor iedere situatie

Indien u een advies wilt over de montage van een kunsthaag dan kunnen wij u helpen met een accessoires overzicht. Hierin krijgt u diverse voorstellen hoe u de kunstplantenwand het beste kan monteren met welke montage middelen. Voor iedere situatie zijn er oplossingen die wij voor u uitvoerig getest en uitgeprobeerd hebben. U kunt onze kunsthaag accessoires pagina vinden via deze link:  www.kunsthaagvoordeel.nl/kunsthaag-accessoires/kunsthaag-bevestiging-accessoires/

Eindresultaat zal verbluffend mooi zijn

Als u de stap genomen heeft en de kunstplantenwand hangt uiteindelijk dan zal u merken dat uw kantoor direct een natuurlijke uitstraling heeft gekregen. De kunstbladeren en de verschillende tinten groen geven een realistisch beeld. Dit wordt nog meer versterkt door licht van buiten. De schaduw vorming geeft een extra diepte in het geheel. Hoe groter de bladeren in de groene kunstbladerenwand hoe meer diepte en de slagschaduw van de bladeren dat effect vergroot. Daarom wordt een kunstplantenwand met veel grotere bladeren erin ook wel een 3D plantenwand genoemd.