Nieuws

Kunst moswand geschikt voor binnen- en buiten.

Kunst moswand vor buiten gebruik

Kunst moswand blijft razend populair in 2020. Dat komt mede door de vele mogelijkheden die de kunststof mos matten bieden. Zo is het materiaal eenvoudig te verwerken en op maat of vorm te maken. Verder is het mos UV bestendig en weer vast dus uitstekend geschikt om buiten te gebruiken.

Kunst moswand toepassingen zijn:

  1. Voor op kantoor en intree van een bedrijf.
  2. In combinatie met hout kunt u thuis in de woonkamer een realistische bos wand maken.
  3. Mos op uw meubelen of interieur.
  4. Als basis achterkant voor een plantenwand.
  5. Voor in een serre of buitenverblijf.
  6. Tegen een schutting of lelijke muur.
  7. Beursstand aankleding.

Kunst moswand drie verschillende modellen, variaties en kleuren:

Alle soorten hebben ieder een eigen fijne blad structuur en kleur die erg realistisch overkomen. Op dit moment zijn de volgende modellen beschikbaar:

  1. Bosmos
  2. Rendiermos
  3. Duizendblad mos

Bosmos wand

Heeft zeer verfijnde takjes en geeft daardoor een mooie schaduw werking in het zonlicht. De lichtgroene kleur geeft tevens een warme sfeer in de ruimte. En door de open structuur is de geluidsdemping optimaal.

Rendiermos wand

Door de speciale montage techniek heeft deze kunst mos een erg realistisch uiterlijk. Zelfs het golvende karakter van echt mos is goed terug te zien in deze nagemaakte mos. De licht groene kleur in combinatie met de compacte bladeren structuur geven de kunststof mos een unieke uitstraling.

Duizendblad mos wand

De donker groene variant van de nieuwe mos soorten heeft korte waaiervormige mos bladeren. Op de 50x50cm mat geeft dit een mooie egale diep donker gekleurde oppervlakte die in combinatie met de eerder genoemde soorten prima te mixen is. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo van uw bedrijf maken of moderne vormen creëren.

Mos wand van kunststof heeft dus oneindig veel mogelijkheden. Het is snel en eenvoudig te monteren met snel resultaat. Materiaal is UV bestendig zodat de kleuren buiten in de zon niet snel kunnen verkleuren. Ook de prijzen t.o.v. een echte moswand zijn aanzienlijk later.

U vindt op onze webshop meer informatie over onze kunst mos assortiment.