Kunsthaagvoordeel.nl Blog en nieuws pagina.

Volg op deze pagina het laatste nieuws over kunsthagen in de markt.

Kunstplantenwand blijft onveranderd populair in 2020

Doordat steeds meer bedrijven het belangrijk vinden een groene uitstraling te hebben wordt er steeds vaker gekozen voor een groene wand met kunstbladeren. Na het plaatsen geeft een kunsthaag voor binnen direct resultaat. Heeft u plannen om een groene plantenwand te plaatsen? Laat het ons weten want wij zijn expert op het gebied van binnen- en buiten kunsthagen.

www.kunsthaagvoordeel.nl

02 februari 2020 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 02-02-2019

Brandschade aan kunsthagen door vuurwerk.

Ook dit jaar weer kregen wij van een aantal klanten melding binnen over vuurwerk vandalisme. Doordat de jeugd vuurwerk in de kunsthaag steekt en vervolgens afsteekt kan er lichte brandschade aan de bladeren ontstaan. Gelukkig hadden onze klanten gekozen voor de brandvertragende plantenwand zodat er geen gevaar voor een uitslaande brand kon ontstaan.

www.kunsthaagvoordeel.nl

10 januari 2020 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 15-01-2019

Creatief met gekleurde kunststof bladeren.

Door de komst van kleuren variaties van kunsthagen is het mogelijk geworden uw interieur een unieke uitstraling te geven. Tevens geven de grote diversiteit van bladeren iedere minuut van de dag weer een nieuwe schaduw en lichtinval. Door de UV en daglicht bescherming blijven de kleuren erg lang goed en zijn de mogelijkheden eindeloos.

www.kunsthaagvoordeel.nl

27 december 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 27-12-2019

Kunststof bladeren op muur moeten vaak wel verplicht vuur- en brandveilig zijn.

We krijgen regelmatig vragen van klanten en projectleiders of een brandvertragende kunsthaag verplicht is bij sommige specifieke situaties. Globaal kan gezegd worden dat bij gebruik in openbare ruimten altijd een brandvertragende uitvoering toegepast moet worden. Dus bij horeca, beurzen, festivals, pretparken en tentoonstellingen moet altijd een brandcertificaat overlegd kunnen worden aan de verzekering.

Bij zijden (polyester) bladeren kan nog een brandvertragende impregneer middel gebruikt worden. Omdat dit materiaal impregneer middel, net als een spons, opneem in de poriën. Maar voor PE kunststof bladeren is dat erg lastig of bijna niet mogelijk. PE neemt geen vloeistof op en blijft daarom op de bladeren liggen. Ons advies is daarom gelijk een soort te nemen dat gemaakt is van brandvertragend materiaal. U loopt dan niet het risico bij eventuele calamiteiten. Om nog maar niet te spreken over de daarbij horende aansprakelijkheden.

www.kunsthaagvoordeel.nl

1 december 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 1-12-2019

Binnenkort nieuwe modellen 2020 kunsthagen en kunstmossen beschikbaar.

Wij leggen op dit moment de laatste hand aan maar liefst vijf nieuwe soorten kunsthagen voor het jaar 2020. Daarmee wordt ons assortiment uitgebreid tot 50+ soorten op voorraad. Naast kunstgroen met bladeren komen er ook twee modellen groene kunstmos matten in de markt. Wij kregen dit jaar van onze klanten een aantal verzoeken binnen om kunstmossen op een mat te ontwikkelen. En gezien het verbluffende resultaat denken wij daarin goed te zijn geslaagd.

Kunsthaagvoordeel komt met deze nieuw ontwikkelde kunstgroen soorten op een nog grotere voorsprong in de kunsthagen markt. Als marktleider hebben wij de dankbare taak om trendzetter te zijn met regelmatig nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Verder lukt het ons ieder jaar in de branche weer met echte revolutionaire uitvindingen te komen. Binnenkort komt er weer zo’n introductie aan van een echte noviteit die iedereen de aankomende jaren van ons zal gaan kopiëren. Want vanuit de hele wereld staan de ogen op ons gericht …… Kunsthaagvoordeel is het meest gekopieerde kunsthaag product op de markt – en dat zegt eigenlijk al genoeg –

Wist u dat we jaarlijks meer dan 15% van onze omzet in product ontwikkeling stoppen? Naast nieuwe modellen hagen verbeteren wij het oude assortiment continue. Begin 2020 staan er namelijk weer drie product revisies gepland. Want dankzij de terugkoppeling van onze klanten maken wij onze kunsthagen ieder jaar weer beter en beter.

www.kunsthaagvoordeel.nl

1 november 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 1-11-2019

Een groene wand op kantoor geeft rust en ontspanning

Er komen steeds meer compacte kantoren voor zzp-ers in de markt. Want door de relatief lange kosten en vaak mooie locaties maken starters hier veelvuldig gebruik van. Eenmaal in het bezit van zo’n kantoor begint de grote uitdaging, namelijk het vinden van de meest effectieve inrichting en sfeer. Een natuurlijk groene muur met echte kunststof bladeren helpen veel kleine ondernemers om de juiste balans een een kleine ruimte te vinden.

Een wand of delen van een muur met kunstgroen bekleden heeft de volgende voordelen:

– In plaats van één kleur groen geven echte bladeren een gevarieerde kleuren palet van diverse tinten groen door de schaduw werking.
– Als uw kantoor een raam heeft zal op iedere minuut van de dag het zonlicht uw groene bladeren panelen een andere kleur groen tint geven.
– Echt groene bladeren en planten laat uw kantoorruimte leven, de schaduw werking op de kunstgroene wand maakt het realistischer t.o.v. een behang.
– De kunstplantenwand dempt echo en geluid weerkaatsing in uw kantoor ruimte.

www.kunsthaagvoordeel.nl

7 oktober 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 7-10-2019

Grote bladpanelen steeds meer toegepast als winkel of beurs decoratie

Etaleurs en beursinrichters opgelet! Want naast de standaard vijftig bij vijftig matten komen er steeds meer één bij één meter panelen met zeer realistische kunstbladeren in ons assortiment erbij. Met deze grotere maat wordt het nog eenvoudiger om met bijvoorbeeld vier 1m2 matten een oppervlakte van 2×2 meter te koppelen. Een groene kunststof blader paneel kan bestaan uit varens in combinatie met klimop bladeren of met Sedum vetplant takken.

Erg populair is de groot bladerpaneel met kleine varens in 100×100 cm formaat. De combinatie van de Hedera klimop en de verfijnde takjes van de Asplenium Viride geven de groene achterwand decoratie een realistisch bont geheel van lichte en donkere bladeren mix. Uiteraard zijn de panelen ook in een brandvertragende uitvoering verkrijgbaar bij Kunsthaagvoordeel.nl. Een behandeling met een brandvertragende spray is dan niet meer noodzakelijk. Net zo gemakkelijk toch?

www.kunsthaagvoordeel.nl

24 september 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 24-09-2019

Kunstplanten matten aan de wand dempen kantoorgeluiden.

Herkent u dit kantoor geluid probleem? U verhuist naar een nieuw kantoor pand en als alles ingericht is blijkt de ruimte toch meer te galmen dan verwacht. De echo kan zelfs zo storend zijn dat uw medewerkers worden afgeleid of dat het tot onderlinge irritatie gaat leiden. Er zijn online veel oplossingen te vinden zoals een zachte vloerbedekking, stof aan de muren (kleden) of aan het plafond. Een andere steeds meer toegepaste oplossing is kunstbladeren matten aan de wand of tegen het plafond. De kunststof groene verticale tuin dempen het geluid en geeft ook nog eens een natuurlijke sfeer in het bedrijf.

De ervaring leert dat niet het hele kantoor van kunstgroen moet worden voorzien. Een aantal stoken van een paar meter werkt al sfeer verhogend en verwijderd al veel van vervelende holle echo geluiden. En voor diegene die erg creatief is kan met de beschikbare kunsthaag kleuren zelfs zijn eigen bedrijfslogo aan de muur maken in de vorm van een mozaïek.

www.kunsthaagvoordeel.nl

11 september 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 11-09-2019

Kunstgroen decoratie voor plafond of dak.

Wist u dat een kunsthaag ook geschikt is voor plafond bekleding? Ja u leest het goed ….. steeds meer klanten monteren kunstplanten op een matje aan het plafond. Met een lucht tacker (niet-machine speciaal voor beton of hout) kunnen de 50×50 matten direct op het beton of hout genageld worden. Ook wordt in sommige gevallen eerst een gaas tegen het plafond gemonteerd waar vervolgens de kunsthaag matten op vastgezet worden.

Ook als decoratieve dakbekleding wordt kunststof groen steeds meer toegepast. Boven op de veranda of overkapping kunnen de UV bestendige kunstbladeren net die groene “look” in uw tuin compleet maken. Hou er wel rekening mee dat de kunsthagen regen doorlaat. Als u droog wilt blijven moet u het water dat door de haag heen sijpelt opvangen en afvoeren.

www.kunsthaagvoordeel.nl

22 augustus 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 22-08-2019

Kunstgroen ideaal voor balkon afscherming

Met het mooie weer zit iedereen weer heerlijk op het balkon. Een beetje privacy zonder inkijk wordt dan erg gewaardeerd. Helaas is de praktijk anders en moet er een oplossing gevonden worden voor die vervelende inkijk van de buren of gewoon van mensen die op straat lopen. Een kunsthaag kan in veel gevallen de oplossing zijn. Veel klanten van Kunsthaagvoordeel hebben met een namaak heg al de ideale afschermoplossing gevonden.

www.kunsthaagvoordeel.nl

5 augustus 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 5-08-2019

Kunsthaag ook praktisch in uw vakantiewoning

Onderhoudsvrij groen wordt veel bij vakantiehuizen toegepast in de tuin of als groene binnen decoratie. Het brengt een natuurlijke groene sfeer in de tuin ook op plekken waar niets wil groeien. En niet onbelangrijk geen tuin onderhoud meer ook als u een lange tijd niet aanwezig bent. Als vakantiehuis eigenaar is het belangrijk dat u en uw gasten geen zorgen hebben over de tuin. Met kunsthagen heeft u geen zorgen over snoeien, ongedierte, bewateren, bemesten of kale stuiken door tekort licht.

Wij hebben veel ervaring opgebouwd met het adviseren en leveren van kunsthagen aan vakantieparken.
Zowel voor de particulier als zakelijke klanten kunnen wij helpen met de juiste keuze kunstgroen.

 

www.kunsthaagvoordeel.nl

10 juli 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 10-07-2019

Kunsthaag kunstwerken

Na onze oproep via social media om ons voorbeelden van kunsthagen te sturen werden we positief verrast door klanten die ware kunstwerken maken van onze kunstgroene wanddecoratie. We wisten dat onze kunststofhagen voor veel toepassingen geschikt zijn maar onderstaande kunstwerken willen we graag met u delen als inspiratie.

www.kunsthaagvoordeel.nl

19 juni 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 19-06-2019

Verticale tuin ook voor uw woonkamer

De laatste jaren is een verticale tuin erg populair bij bedrijven voor in de ontvangst hal of op kantoor. Want uit onderzoek blijkt dat groen ontspannend en rustgevend werkt. Alleen de kosten voor echte planten en het onderhoud daarvan blijkt nogal eens een discussiepunt binnen de organisatie te zijn. Daarom wordt er steeds meer gekeken naar alternatieven zoals kunstgroen.

De ontwikkelingen gaan erg snel omdat de producenten meer inspelen op de grote vraag naar verticale muurgroen. Ook de argumenten dat echte planten meer gevarieerd zijn blijkt vandaag de dag al weer achterhaald. Met kunststof insteekplanten kan de groene plantenwand naar eigen smaak gemakkelijk ingericht worden. Ook de particuliere klant ziet de mogelijkheden voor thuis steeds meer. Woonkamerwanden maar ook delen van een plafond worden steeds meer voorzien van natuurlijk kunstgroen.

Heeft u vragen, wensen en/of ideeën? U kunt ons altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Telefoon: (0031) 0228 753 724
Mobiel of WhatsApp: (0031) 06 312 820 88
Email: info@kunsthaagvoordeel.nl

www.kunsthaagvoordeel.nl

14 juni 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 14-06-2019

Binnenkort weer een extra aanvulling van onze kunsthagen assortiment voor Europa!

Binnen enkele weken ontvangen wij twee nieuwe modellen kunstgroen speciaal ontwikkeld voor bedrijfsdecoratie. Deze 1m2 matten zijn voorzien van nieuwe grassen en varens kleuren. Met deze aanvulling van het assortiment kunnen we onze zakelijke klanten maar ook particulieren nog beter helpen te combineren met kleuren en vormen blad. Want 1m2 matten met grove bladeren grassen, varens en bloemen zijn steeds meer populair aan het worden binnen Europa.

Tevens komen we met een aanvulling op het bestaande assortiment insteek bladeren en bloemen om de groenemuur nog meer naar eigen wens en smaak aan te vullen. We krijgen namelijk veel vragen en wensen van klanten voor nog meer variatie in het assortiment. Binnenkort meer informatie over de prijzen en verkrijgbare soorten.

Heeft u vragen, wensen en/of ideeën? U kunt ons altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de 1m2 matten, insteek bladeren en insteek bloemen.

Telefoon: (0031) 0228 753 724
Mobiel of WhatsApp: (0031) 06 312 820 88
Email: info@kunsthaagvoordeel.nl

www.kunsthaagvoordeel.nl

24 mei 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 24-05-2019

Kunsthaag Outlet opruimdagen worden druk bezocht!

De Outlet dagen zijn erg populair en terecht. Want de prijzen zijn messcherp en de kwaliteit uitstekend. Elke week komen er weer nieuwe restanten bij dus blijft het interessant om te komen. We hebben meer dan 10 soorten in de Outlet en van iedere soort tussen de 1 en 50m2. Ook de populaire soorten als Hedera en Red Robin zitten regelmatig in de partij.

Update: As zaterdag 1 juni staat er weer een KUNSTHAAG OUTLET gepland en kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur
gebruik maken van allerlei opruiming koopjes.

De ervaring is dat klanten het fijn vinden om het gehele assortiment in het echt te zien om vervolgens een keuze te maken. Verder hebben we veel bevestigingsmiddelen op voorraad liggen zodat u gelijk kunt beginnen met de montage als u thuis komt. Heeft u ook plannen om te komen? De koffie staat voor u klaar en u bent van harte welkom.

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd vooraf contact met ons opnemen voor meer informatie over de Kunsthaag Outlet dagen.

Telefoon: (0031) 0228 753 724
Mobiel of WhatsApp: (0031) 06 312 820 88
Email: info@kunsthaagvoordeel.nl

Het adres van de Kunsthaag Outlet is:
Kunsthaag Voordeel.nl
Nijverheidsweg 21A
1693 AM Wervershoof

www.kunsthaagvoordeel.nl

15 mei 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 15-05-2019

Update: Zaterdag 1 juni – Kunsthaag Outlet – met extra scherpe prijzen kunsthagen!

As zaterdag staat er weer een KUNSTHAAG OUTLET gepland en kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur
gebruik maken van allerlei opruiming koopjes.

We ruimen dan al onze restanten van projecten op tegen zeer lage prijzen. Tevens kunt u dan ons complete assortiment kunsthagen bekijken en vergelijken. Alle klanten die ons tot nu toe hebben bezocht werden allemaal zeer enthousiast na het zien van die meer dan 40 soorten kunststof wandbekleding hagen voor binnen en buiten gebruik. Daarnaast kunnen wij u dan goed informeren over de mogelijkheden en de beste bevestigingsmethode voor uw situatie.

Op de kunsthaag Outlet dagen stallen wij alles uit en kunt u vrijblijvend kunstgroen zelf ervaren en de diverse mogelijkheden beoordelen. Want de haag in het echt zien en voelen raden wij u zeker aan gezien de positieve reacties van onze klanten.

Heeft u ook plannen om te komen?
De koffie staat voor u klaar en u bent van harte welkom.

Of heeft u nog vragen? U kunt ons altijd vooraf nog even bellen, e-mailen of WhatsAppen voor meer informatie over de Kunsthaag Outlet dagen.

Telefoon: (0031) 0228 753 724
Mobiel of WhatsApp: (0031) 06 312 820 88
Email: info@kunsthaagvoordeel.nl

Het adres van de Kunsthaag Outlet is:
Kunsthaag Voordeel.nl
Nijverheidsweg 21A
1693 AM Wervershoof

www.kunsthaagvoordeel.nl

6 mei 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 06-05-2019

Steeds meer volière houders stappen over op kunstplanten.

Doordat de kwaliteit en echtheid van kunstplanten steeds beter wordt, vervangen veel volière houders de echte beplanting voor kunststof planten. De vele voordelen van kunst zijn groot ten opzichte van echte planten. Het klimaat in een volière is vaak verre van ideaal voor volière beplanting, aldus Klaas Smit. Klaas heeft diverse papegaaien soorten en heeft de overstap gemaakt naar een kunsthaag tegen de achterwand. Vaak is er te kort licht en is door de uitwerpselen de zuurgraad erg hoog. Door deze combinatie wordt beplanting tegen de achterzijde een hele opgave om die mooi te houden. Kunstgroen in onze vogelverblijf was daarom een goede keuze, we zijn erg tevreden met het resultaat.

Naast het grote aanbod zijn vogelliefhebbers erg te spreken over de variaties die er te maken zijn met de verschillende soorten. Vooral de extra insteekvarens en insteekplanten komen goed van pas om het geheel meer naar eigen wens aan te vullen. Ook de praktische kant valt goed in de smaak, zoals het gemakkelijk reinigen en dat de wand altijd optimaal groen blijft zonder ergens rekening mee te hoeven houden.

Kunsthagen van Kunsthaagvoordeel zijn RoHs gecertificeerd dus zijn niet schadelijk voor mens en dier. Als uw huisdier per ongeluk een klein stukje heeft ingeslikt dan heeft dat geen invloed op de gezondheid van uw vogels.

Heeft u plannen voor een kunstgroen volière of dierenverblijf?
Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.
www.kunsthaagvoordeel.nl

2 mei 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 02-05-2019

Kunstgroene gevel bekleding steeds meer toegepast in de bouw.

Nu het in de bouw weer goed gaat krijgen architecten steeds meer ruimte om gebouwen te ontwerpen met een eigentijds design. Een groen aanzicht met kunstplanten op een gevel wordt daarom steeds meer toegepast. Want in de praktijk hebben UV bestendige kunstplanten zich al ruimschoots bewezen en is er vertrouwen bij bouwbedrijven dat een kunstgroene gevel ook na jaren in optimale conditie blijft. Nieuwe materialen zoals kunstplanten voor de aankleding van een gevelmuur zijn een welkome aanvulling voor ontwikkelaars van gebouwen gebleken. De groene look of juist de gedetailleerde kleur nuances van bladeren geven een pand een unieke frisse uitstraling.

Afgelopen week hebben wij een mooi project in Zoetermeer uitgevoerd met een brandvertragende Hedera Helix gevel bekleding. Het resultaat was verbluffend mooi. Ook de omwonenden waren erg enthousiast, want tijdens de montage kregen het montage team veel complimenten. Woont u in omgeving van Zoetermeer? Dan nodigen wij u uit het resultaat te bekijken en oordeel zelf. Het adres van de 48 zorgappartementen is: Naomigang 1 Zoetermeer.

Heeft u plannen voor een vergelijkbare groene gevel?
Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.
www.kunsthaagvoordeel.nl

28 april 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 28-04-2019

Met een kunsthaag de puntjes op de “i” in uw nieuwe tuin.

Uit onderzoek is gebleken dat zelf een tuin compleet renoveren of inrichten na aankoop van een nieuwbouw huis vaak tegenvalt qua tijd en budget. Want tijdens het aanleggen of juist achteraf komen er altijd situaties voor die niet vooraf te voorzien waren is de algemene ervaring. 72% van de ondervraagden besteed daarom één jaar na de grote tuin aanpassing aandacht aan het uitzicht of doorkijk van de tuin.

Veel van onze klanten investeren daarom dan ook in deze fase in kwalitatief goede kunststofhagen.
En doen dit veelal samen met de buren zodat het zicht voor beiden naar eigen smaak ingericht wordt.
Want wist u dat elke zijde van bijvoorbeeld een gaasmat met een ander soort bekleed kan worden?
Zo kunt u een andere soort toepassen dan uw buren zonder dat dit zichtbaar is voor beiden.

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.
www.kunsthaagvoordeel.nl


12 april 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 12-04-2019

Binnenkort kunsthaag Outlet opruiming uitverkoop!

Ook wij hebben een voorjaarsschoonmaak gedaan! En alle partij restanten en stukken kunsthaag van projecten bij elkaar gezocht. Bijna alles is nog nieuw dus prima te gebruiken voor uw tuin of balkon.

Daarom houden wij de hele maand mei elke zaterdag tussen 9:00 en 14:00 een kunsthaag-outlet-verkoopdag. En worden deze restant kunststofhagen extra scherp in prijs aangeboden tegen afhaal prijzen. U kunt bij ons tevens alle 40 soorten kunsthaag modellen bekijken en vergelijken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u ook onze extra interessante dag-aanbiedingen bekijken. En gelijk meenemen als u dat wilt natuurlijk.

Naast hagen hebben we ook een zeer aantrekkelijke partij kunsthaag UV bestendige bollen (diameter varieert van 20 tot en met 40 cm). Deze bollen staan erg mooi in combinatie met hetzelfde blad van de kunsthaag in de tuin. Zoek op deze Outlet open-deur-dagen uw gewenste haag of bollen uit en pak dat extra voordeel.

De volgende data hebben we genoteerd staan voor 2019

Zaterdag 11 mei – van 10:00 – 14:00 uur
Zaterdag 18 mei – van 10:00 – 14:00 uur
Zaterdag 25 mei – van 10:00 – 14:00 uur
Zaterdag 1 juni – van 10:00 – 14:00 uur

Locatie van de kunsthaagVoordeel Outlet is:
KunsthaagVoordeel.nl
Nijverheidsweg 21A
1693AM Wervershoof

Eind mei zullen we meer dagen inplannen als er genoeg Outlet producten over zijn.


3 april 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 03-04-2019

Camoufleren met kunstgroen is simpel en effectief.

U kent het wel de huisvuil afvalbakken in de hoek van de tuin. De speelgoed opbergplek van de kinderen precies in het zicht juist als u visite krijgt of een fietsenstalling die veel te veel aandacht trekt. Het zijn allemaal voorbeelden waarbij de oplossing simpel als doeltreffend is: verbergen achter een groene kunsthaag. Uiteraard kunt u ook kiezen voor echt groen maar dat heeft letterlijk en figuurlijk nogal wat voeten in de aarde. Een kunsthaag afscherming is daarentegen simpel aan te leggen en heeft geen onderhoud nodig om optimaal groen te zijn en te blijven.

De afgelopen jaren hebben we veel bedrijven geholpen met het uit zicht brengen, dus camoufleren, van airco installaties, lift opbouwinstallaties, compressoren ruimten en generator stroom back-up systemen. Naast een lichte geluidsreductie vormt de kunsthaag een natuurlijk groene afscherming van industriële machines die omwonenden als vervelend zicht ervaren.

Wist u dat er klanten zijn die onze kunststof hagen op het dak van een overkapping monteren? De gemeente verbiedt in sommige situaties dakpannen of andere soorten dakbedekking. Met kunstgroene haagpanelen krijgt u geen problemen. Zelfs in een binnenstad waar sommige inwoners last van de gemeente krijgen als er schuttingdelen worden toegepast op een dakterras. Ook dan zijn kunsthaag elementen dé oplossing. U kunt de haag eenvoudig op de bestaande houten panelen schroeven zonder alles weer te hoeven af te breken.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

31 maart 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 31-03-2019

Privacy plek erg belangrijk voor in de tuin.

De lente van 2019 is aangebroken en dat is voor veel mensen de aanleiding om in de tuin te gaan werken. Zeker in het vroege voorjaar zijn nog niet alle struiken en planten met blad gevuld, dus de tuin ziet er dan nog wat kaal uit. En als het mooie voorjaarsweer aanbreekt dan is de inkijk verre van optimaal. Veel tuinliefhebbers kiezen dan voor een dichte groene kunststof kunsthaag. De voordelen zoals het hele jaar door vol met bladeren en op iedere plek eenvoudig toe te passen worden dan als ideaal ervaren.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

22 maart 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 22-03-2019

Hoveniers passen steeds meer kunsthagen toe.

Steeds meer hoveniers in Nederland en België passen kunsthagen toe in hun tuin ontwerpen. De eindeloze mogelijkheden en het gemak van een kunstheg wordt steeds meer ontdekt. Uiteraard is bij een traditionele hovenier het echte natuurlijke materiaal het ultieme en zal in eerste instantie altijd aan de klant geadviseerd worden. Maar er komen in de praktijk altijd situaties voor dat op sommige plekken waar echt niets groeit voor een alternatief gekozen moet worden. Ook bij een beperkte ruimte wordt er steeds meer gekozen voor een kunsthaag oplossing.

Bent u als hovenier geïnteresseerd naar de mogelijkheden?
Wij informeren u als producent graag over de mogelijkheden die kunsthagen u en uw klanten projectmatig kunnen bieden.

15 maart 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 15-03-2019

Kunsthaag kleur garantie verder omhoog naar 8 jaar!

De ontwikkeling van nieuwe materialen en technieken om de UV bescherming van kunsthagen te verhogen blijven in snel tempo doorgaan. De Nano-UV-blocker© heeft zijn intreden begin 2019 gedaan voor kunstgroen. Vooral de groene kleur tinten blijven nog langer fris en in optimale condities met deze nieuwe techniek. In de markt is 5 jaar garantie een zekere standaard geworden voor kunsthagen, daar komt dus verandering in door deze belangrijke materiaal innovatie.

 

10 maart 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 10-03-2019

Verticale groene tuin of wand, de trend van 2019!

Het is trending in Europa ….. kunstgroen binnen en kunststof groen voor buiten.
Om zo het heerlijke vakantie of tuin gevoel te creëren bij u thuis of bij u op de zaak.
Het is zo ontspannend en relaxed!

Echte planten zijn natuurlijk het ultieme wat je om je heen wilt hebben.
Maar wat nou als u geen groene vingers heeft? Of geen tijd hebt om het onderhoud van vertikale planten te doen.

Uw klanten zullen het waarderen.
Zo hebben we foodtrucks, evenementen, beursstands, winkels, restaurants en kantoren sfeervol ingericht.
Reacties als “Wow wat een oase van groen” en “Wat een heerlijke tuin omgeving” zullen u als muziek in de oren gaan klinken.

www.kunsthaagvoordeel.nl adviseert u graag want de ontwikkelingen gaan snel wat betreft ultraviolet (UV) zonlicht bestendige wandhagen. Want er komen steeds meer prachtige modellen op de markt die u verticaal kunt ophangen en onbeperkt kunt uitbreiden. Alles kunt u volgens naar eigen wens en smaak extra verfraaien. Gewoon door simpel extra insteek planten erbij te steken.

Dit unieke concept is nieuw in Europa en bestaat anno 2019 nog niet in de markt.
En is alleen exclusief verkrijgbaar bij www.kunsthaagvoordeel.nl

Binnenkort ontvangen wij nog meer nieuwe modellen verticale tuin kunsthagen!
Volgens ons daarom op Facebook of Instagram om snel op de hoogte te blijven wanneer alles leverbaar is.

 

 

5 maart 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 05-03-2019

Vroeg zonnig voorjaarsweer!

In 2019 begint het voorjaar al vroeg en dat was te merken op onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl.
Het leek wel of iedereen in de tuin aan het werk was, want onze kunsthaag-winter-acties vielen erg in de smaak.

We zullen de acties verlengen tot het echt voorjaar wordt.
Dan kunt u nog even nadenken hoe u onze kunsthagen het beste kunt toepassen in uw tuin.
Dat kan op een schutting of simpel tegen een gaas hek.

Heeft u vragen hoe u dat het beste kunt doen.
We helpen u graag met het vinden van de juiste soort en montage methode.

 

17 februari 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 17-02-2019

Het sneeuwt in Nederland!

Het winterse weer is dan toch eindelijk begonnen aan het einde van de winter periode.

Onze kunsthagen kunnen daar wel tegen hoor, geen zorgen!
Want vorst en sneeuw zijn geen enkel probleem voor onze kunststof kunsthagen.

De materialen die we gebruiken voor de productie van de altijd groene hagen zijn het beste van het beste dat op dit moment verkrijgbaar is.
Geen goedkope Chinese PE kunststof, want wij kopen onze PE grondstoffen buiten China in.
Echt top kwaliteit dus en dat komt deze dagen optimaal tot zijn recht!

Weer of geen weer, www.kunsthaagvoordeel.nl levert gegarandeerde kwaliteit.

 

31 januari 2019 – Michel Kok – www.kunsthaagvoordeel.nl – Blogger 31-01-2019