Nieuws

Nieuwe modellen kunsthagen 2020

nieuwe modellen kunsthagen

Wij leggen op dit moment de laatste hand aan maar liefst vijf nieuwe modellen kunsthagen voor het jaar 2020. Daarmee wordt ons assortiment uitgebreid naar 60+ soorten op voorraad. Naast kunstgroen met bladeren komen er ook drie modellen groene kunstmos matten in ons assortiment. Wij kregen de afgelopen jaren van onze klanten veel verzoeken binnen om ook kunststof mossen op een mat te ontwikkelen. En gezien het verbluffende resultaat denken wij daarin goed te zijn geslaagd.

Kunsthaagvoordeel komt als eerste met een nieuw ontwikkelde mos van kunststof materiaal. Want als marktleider hebben wij de taak om regelmatig nieuwe innovaties en ontwikkelingen op de markt te brengen. Verder lukt het ons ieder jaar in de branche weer met echte revolutionaire uitvindingen te komen. Binnenkort komt er zo’n introductie aan van een echte noviteit die iedereen de aankomende jaren van ons zal gaan kopiëren. Want vanuit de hele wereld staan de ogen op ons gericht  ……   Kunsthaagvoordeel is het meest gekopieerde kunsthaag product op de markt – en dat zegt eigenlijk al genoeg –

Wist u dat we jaarlijks meer dan 15% van onze omzet in product ontwikkeling stoppen? Naast nieuwe modellen hagen verbeteren wij het oude assortiment continue. Begin 2020 staan er namelijk weer drie product revisies gepland. Want dankzij de terugkoppeling van onze klanten maken wij onze kunsthagen ieder jaar weer beter en beter.

Nieuwe modellen kunsthagen

Kunsthagen zijn een uniek concept en is al 10 jaar in Europa verkrijgbaar en zijn kwaliteit al ruimschoots bewezen. En de markt veranderd snel, dus  spelen wij daar voortdurend op in. Sterker nog, …wij doen er alles aan om hierbij voorop te lopen.

Net nieuw op onze voorraad zijn diverse modellen jungle en mos wanden. Kunsthaagvoordeel.nl is de eerste in Europa die deze soorten introduceert. En kunnen u daarnaast ook nog eens de beste prijs en kwaliteit garanderen.

Moswand kunsthaag

De Moswand kunsthaag matten worden voor zowel binnen- als buiten toepast. Want door de veelzijdigheid en groene uitstraling kan de kunst Moswand als decoratie, maar ook voor zicht afscherming toegepast worden. De fijne blader takjes zijn voorzien van een natuurlijke nerf details en zijn gemaakt van verschillende groen tinten en blad formaten. Het totaal geheel ziet er daarom erg realistisch uit.

Jungle plantenwand

De Jungle plantenwand kunsthaag is vooral erg populair in de horeca en voor op kantoor. De diversiteit van de bladeren combinatie maakt deze 3D Jungle mat erg populair. De premium kunststoffen die gebruikt zijn voor de productie zorgen voor een hoogst haalbare kwaliteit verkrijgbaar in de markt. Echter kan deze mat ook perfect gebruikt worden voor binnen -en buitenshuis. Een saaie muur of schutting wordt met de kunststof Jungle haag weer natuurlijk door de groene kunstbladeren. Door de relatief grote bladeren ontstaat er door het zonlicht een prachtige schaduwwerking.

Bekijk ons assortiment mos wanden en jungle plantenwand in onze webshop.